Vidareutbildning Instruktörsroll

iMEiT "inspiration, Motivation, Education - in Training"

Vidareutbildning i instruktörsrollen (Cykel)

 

Har du kört fast i gamla hjulspår? Känner du att du inte riktigt får den hjälp / push du behöver för att kliva ut ur boxen och växla upp ditt instruerande till nästa nivå?

Då är detta utbildningen för dig! Under två intensiva dagar fokuserar vi på hur du presenterar och hur du kan ta dig vidare vad gäller din instruktörsroll.

 

Personligt och specifikt genom massvis av presentationer och feedback och även fördjupningar i det teoretiska bakom konsten att presentera, eller med andra ord, fokus på pedagogik och didaktik och hur den tillämpas som instruktör i Cykling eller Spinning.

 

Vi hjälper dig att hitta dina styrkor och vad du kan utveckla för att bli ännu bättre, vårt jobb är att hitta och lyfta just dina styrkor och tillgångar som instruktör! Genomförd kurs med 100% närvaro leder till intyg och licens via JimBerg.se att du genomfört denna vidareutbildning i cykel / spinning.

 

Feedback från tidigare deltagare

- "Vill nu skicka över mina tankar om helgens fantastiska utbildning! Först och främst så är Jim (som vi kanske redan visste iofs) riktigt proffsig och helrätt för en sån här kurs. Bra bemötande, bra och rak individuell feedback, inga konstigheter. Sen är han ju grym som instruktör på cykeln också, sista passet på söndagen var superhäftigt! Best ever!

Upplägg och innehåll var också bra just för att ta oss en nivå till i vår coaching framförallt. Tydligt att detta inte var någon grundutbildning."

 

- "Utbildningen var en enormt givande utbildning med individuellt anpassat innehåll vilket gav varje enskild deltagare möjlighet att utvecklas. Du själv går in 100% engagerat och med din bakgrund inom gruppträning / cykling ger du kursen en mycket relevant och trovärdig prägel.

Vill du som inte gått den stegra din instruktörsroll? Då kan jag varmt rekommendera den här kursen till alla!"

 

- "Hej, och tack för en grym helg...! :) Är mer än nöjd med helgen och tycker verkligen du lyckades fånga mina utvecklingsområden som kan göra mig till en bättre instruktör och inte bara det "sedvanliga" som att skapa kontraster i röst, musik, känslor osv... Toppen!" 

 

 

Du bör ha instruerat Spinning / Cykling regelbundet i minst 12 månader innan utbildningens start.

Vi tar in max 12 deltagare på denna utbildning för att maximera din upplevelse och effekt av utbildningen.

 

Innehåll

- Inspirationsklasser

- Cykelteknik

- Cykelinställningar och analys av sittposition

- Avancerade klassupplägg

- Avancerad Musik/Musikanalys

- Presenterande och feedback

 

Omfattning

- 2 heldagar á 8h, dvs 16h lärarledd undervisning totalt samt feedback och materialet från utbildningen med hem efteråt.

 

Pris: 5 000kr ex moms / 6 000kr ink moms

I priset ingår:

- utbildning

- utbildningsmaterial

- utbildningsintyg

- prenumeration på IMEIT's nyhetsbrev

Datum

 

Boka

via mail till jim@jimberg.se eller fyll i formuläret på sidan "Kontakt"

Copyright iMEiT 2016 © All Rights Reserved